Over onze apotheek

Apotheek Molenstraat is een moderne apotheek, gelegen vlakbij het centrum en het treinstation van Oss. Parkeren kan (betaald) aan de voorkant van de apotheek. Aan de zijkant van de apotheek zijn enkele gratis parkeerplaatsen waar u kunt parkeren als u de apotheek bezoekt.

Ons Team

Wij hebben een professioneel en enthousiast team, dat graag voor u klaarstaat. Het team bestaat uit apothekers, assistentes en apotheek medewerkers. Wij volgen regelmatig scholing om van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Deze kennis gebruiken wij om u zo goed mogelijk van dienst te blijven.

Wij helpen u graag met uw recept. Daarnaast staan wij ook voor  u klaar als u een vraag heeft over vrij te verkrijgen medicijnen of huidproducten. Ook helpen we u graag als u een vraag heeft over uw medicijngebruik. Wij proberen altijd met u mee te denken. Als het u niet lukt om naar de apotheek te komen kunt u ons altijd bellen en kunnen wij uw medicatie thuis bezorgen.

Wij zorgen er steeds voor dat onze kwaliteit goed blijft. Hiervoor vragen wij u af en toe om uw mening door middel van een vragenlijst in de mail. Wij hopen op uw feedback. Mocht u dit toch niet op prijs stellen, dan kunt u dit aan ons door geven.

Onze Apothekers

Mw L. van den Elzen (BIG: 59912229717)

Dhr H.M.J. Sterenborg (BIG: 99027326117).